Sanyi egyéb oldalai

Fórum

Név Hozzászólás
255) Eszter és Laci 
(255)
2021-12-23 18:09 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyi!


Mindenek előtt hatalmas köszönetet szeretnénk mondani az esküvőnk lebonyolításáért!
Várakozáson felüli volt, amit tettél, minden részletre kiterjedő, mindenkire maximálisan odafigyelve, a mi igényeinkat szem előtt tartva!
Némi vendéglátós háttérrel, volt elképzelésünk, hogy milyen típusú, karakterű vőfélyt keresünk az esküvőnk vezénylésére. A családjaink némiképp eltérő humor érzékenységgel, vallásos nézettel rendelkezik, így borzasztóan örültünk, amikor a neten Rád találtunk!
Már az első megbeszélés elég hosszúra sikeredett, mert hamar közös hangot találtunk és nagyon hamar bebizonyosodott, hogy erős, irányító személyiségemet kellőképpen és szükséges mértékben kezelni tudod! Ez óriási terhet vett le a vállamról a nagy napon és ez volt az a biztos pont, amibe az első perctől kapaszkodni tudtam: hogy minden rendben lesz, ahogy mi azt megbeszéltük!
Megnyerő, iszonyat empátiával rendelkező, a feladatával maximálisan tisztában lévő szakembernek ismertünk meg, akire nyugodt szívvel bíztuk rá magunkat!

Az általad összeállított dokumentumcsomag rendkívül összeszedett és körültekintő volt, bátran merem ajánlani mindenkinek!
A hosszú megbeszélés - lévén némi rendezvényszervezői vénámnak köszönhetően leginkább a finomításokról, a bizonytalankodásaink kiegyenesítéséről és a teljes forgatókönyv átbeszéléséről szólt a lehető legnagyobb pontossággal és részletességgel
Megnyugtató volt számomra, hogy valóban partnerként tudtunk együttműködni, hogy iszonyat hasznos tanácsokkal láttál el bennünket. Maximálisan az volt az érzésünk, hogy a lehető legjobb kezekben vagyunk!
Az esküvő napján abszolút rózsaszín-lila köd ereszkedett ránk és bár reggel még esőre ébredtünk, teljes nyugalommal és lelki békével kezdtünk neki életünk egyik legmeghatározóbb élményének!

Amikor megérkeztél azonnal kezedbe vetted az irányítást - annak ellenére, hogy először jártál ezen a helyszínen, a pillanat tört része alatt felmérted a terepet és mindent szemre vételeztél, amit megbeszéltünk.
Bejöttél hozzám, megnyugtattál és (mint utóbb kiderült iszonyat fájdalmakkal érkeztél), hatalmas mosollyal belenéztél a szemembe és tudtam, hogy itt ma semmi nem történhet rosszul! Egyszerűen érzi azt az ember, amikor törődnek vele, amikor jó kezekben van, amikor minden összeáll!
Nekünk ilyen érzés volt a Veled való közös "munkánk" :)

Hihetetlen profi módon oldottál meg váratlan helyzeteket, ismerted fel, hogy ki milyen személyiség és hogyan kell kezelni! Egyszerűen mind emberileg, mind szakmailag a lehető legnagyobb őszinte, tiszta szívből jövő profizmus jellemez Téged!
Fontos volt számunka még, hogy egyáltalán nem fogyasztottál alkoholt az esküvőnkön: nem azért, mert ne tehetted volna meg, hanem valóban minden figyelmed a rendezvény "tökéletes" lebonyolítása köré összpontosult és ez óriási nyugalommal töltött el bennünket.

Külön köszönöm, hogy végig odafigyeltél minden külön kérésünkre (mit szeretnénk, mit nem szeretnénk, épp milyen egészségügyi kihívások miatt mi volt fokozottan fontos, stb.)! Ezek a dolgok sok embernek csak másod - harmadlagosak, de számodra nem és ettől mi valóban úgy éreztük, hogy minden rólunk szól, minden értünk van és hogy ez a nap a lehető legjobb és legszebb legyen!

A fentiek miatt úgy gondoljuk, hogy a munkád bőven megérte azt az összeget, amit kértél, ez nem is kérdés! Minden egyes forintért valóban megdolgoztál és nem csak a nagy napon: bőven segítettél bennünket előtte, utána tanácsokkal és egyéb módon! Ez több, mint vőfélyi elhivatottság... ez emberség, szeretet és tisztelet a másik ember iránt!

És ez vagy Te igazából! Egy hatalmas szív, aki mindent megtesz azokért az emberekért, akik Téged választanak...
olyan ez, mintha nem egy napra, hanem egy életre kötnénk szövetséget!

Teljesen szívem mélyéről, valóban így érezzük!


Szeretettel ölel a 2021.07.31. óta boldog házassagában élő:
Eszter és Laci

-
254) Heni és Gergő 
(254)
2021-12-23 17:57 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok!


Sanyit a párom anyukáján keresztül "leltük" meg, így könnyebb is volt az első találkozás, hisz mégsem egy teljesen idegennel kellett elkezdenünk a tervezgetéseket.

Már az első találkozás során pozitív volt a benyomásunk Sanyival kapcsolatban, egy beszédes, barátságos, humoros emberrel találkoztunk, akivel csak úgy elrepült az idő. Az első megbeszélést követően tudtuk, hogy Sanyira lesz szükségünk, így aztán később sort kerítettünk a második szeászunkra is, amely legalább 4 órás volt. Ugyan némi elképzelésünk volt már akkor is az esküvőnkkel kapcsolatban, de nagyjából csak a dátum és a helyszín volt meg.

Sanyinak hatalmas tudása és tapasztalata van, így mindent át tudtunk beszélni és könnyű volt ötletelni, illetve a nagy napunk menetrendjét összeállítani. Az esküvőig többször is beszéltünk akár telefonon, akár videóhívásban, így nem éreztük azt, hogy el lennénk felejtve. Ha kérdésünk volt, készséggel válaszolt. Külön öröm volt, hogy Sanyi nem az esküvői játékok híve, ahogy mi se szerettünk volna ilyenekkel eltölteni az időt. Egyedül a gyűrűhuzásunk volt megspékelve egy kis extrával, melyben Sanyi partner volt, szívesen részt vett a kis szín játékunkban, melyről csak mi hárman, illetve az anyakönyvvezető tudott. Ez olyan jól sikeredett, hogy az elején a vendégek el is hitték, hogy tényleg gond van, de később megnyugodtak, amikor látták, hogy a fogadott futárunk behozza nekünk a gyűrűket. :)

Ugyan a szolgáltatókkal kapcsolatban hellyel-közzel már volt elképzelésünk, de jól jött, hogy kaptunk egy kis iránymutatást, hogy kit ne válasszunk majd a nagy napunkra. Már csak onnan is tudtuk, hogy Sanyi jót akar nekünk ezekkel a listákkal, amikor egyszer egy környékbeli étteremben voltunk egy csoportos ebéden, ahonnan nem épp jó szájízzel jöttünk el. Mint utóbb kiderült, a helyszín a nem ajánlottak közé tartozik.

Az esküvőnk előtt egy hetet némileg idegeskedéssel töltöttük, hisz vendég visszamondások mellett, új fodrász keresése is feladattá vált, de Sanyi tartotta bennünk a lelket. Még az utolsó két napban váltottunk pár szót, így teljes nyugodtsággal vágtunk neki a nagy napnak.

Az esküvő napján míg párom köszöntötte a vendégeket, illetve Sanyit, addig én elbújva vártam, hogy majd a nagy fehér ruhámban megjelenjek párom és a vendégek előtt. Sanyi bejött hozzám is, volt hozzám pár jó szava, illetve megalapozta még inkább a hangulatomat a kis dugi pálinkájával, melyet csak nekünk hozott.

Ugyan az esküvőt 15 perces késéssel kezdtük, mivel még volt egy-két vendég, aki készülődött, de ezt simán be tudta Sanyi hozni, egy nagyon minimális átszervezéssel, végig vittük az egész napot/estét, melyből a vendégsereg nem vett észre semmit. Teljesen rá tudtuk bízni magunkat, egész este vitte a fonalat magával, így nem voltak fölösleges szünetek. Az egész este folyamán figyelt Sanyi mindenre és igyekezett vidámságot belecsempészni a programokba (akár az, amikor megénekeltette a násznépet, vagy a kis viccelődése az üres leveses tállal kapcsolatban).

Az egész estét profin és józanul vitte végig, az üdítőkön és a vacsorán kívül mást nem fogyasztott, hisz számára a nagy napunk fontosabb volt számára, mint hogy alkoholt igyon (bár ő pont az az ember, aki nem iszik alkoholt még otthon se). Teljes egészében megérte az árát, azt kaptuk tőle, amit ígért. Mind vőfély, teljes egészében meg voltunk vele elégedve, illetve a vendégsereg is pozitív véleménnyel volt róla. Még a szolgáltatók is azt mondták, hogy egy nagyon jó hangulatú, családias esküvőn vehettek részt, még ők is jól érezték magukat.

Mi azért ajánljuk Sanyit, hisz mind amellett, hogy nagyon érti a dolgát és szép szavaival, gondolataival magával ragadóak és gyönyűrűek, rugalmas és azt tartja szem előtt, hogy a pár nagy napja tényleg tökéletes legyen.

Köszönjük Sanyi, hogy velünk voltál és részese voltál az esküvőnknek!

Csók a családnak :)

Heni és Gergő - 2021.09.18.

-
253) Bogi és Peti 
(253)
2021-12-23 08:20 Válasz erre Válasz erre

Drága Sanyikám,

Mi voltunk az est ékkövei, de Te voltál a foglalat!

Az eljegyzés után mivel ismerõsünk nem volt, hát irány a Google. Nagyon sok és mindenféle találat között amiatt esett elõször Rád a választás, mert az esküvõnk meghívója, és kicsit a témája is reneszánsz illetve lovagi volt, és Neked már volt ilyen esküvõvel tapasztalatod.

Az elsõ megbeszélést izgatottan vártuk, és hatalmasat csalódtunk, kellemesen! Egy nyájaskodó dumagépet vártunk, aki majd megmondja, mi a jó nekünk, de Te annyira más voltál! Mint egy régi családtag, az volt az elsõ, hogy megkérdezted, Mi mit szeretnénk. Elmondtad, hogy miket tudsz, mi a repertoár, és amikor valamire nemet mondtunk, nem jött a szöveg, hogy mi szokás vagy mi nem, mert a mi esküvõnk. Minden apró vagy cserpõ panaszra tapasztalt válasszal seperted el a félelmeket, aggályokat, és nagyon sokat segítettél a szervezés kapcsán is. A listáid intõ jelek voltak, hogy nem minden habostorta, mint ahogy Covid idején esküvõt szervezni sem. Negyedjére jött össze, s Te mégis kitartottál mellettünk, idõpontválasztásban is elsõbbséget élvezve.

A legkedvesebb emlékem mielõtt még találkoztunk az, hogy már a végén a cél elõtt, amikor már a pánik jelei voltak rajtam, Te telefonon végig "fogtad a kezem" és tartottad a virtuális vállad amíg a vihar elmúlt, józan szavakkal nyugtattad le rojtos idegeimet, és valahogy az, hogy Neked ez nem az elsõ alkalom még ha nekünk az is, Te ott leszel, és segítesz, ez tényleg nagyon sok támogatást jelentett.

S élõben is olyan voltál, mint ahogy addig is. Annyira bánom, hogy aznap akkora volt a káosz, hogy többet nem tudtunk beszélni, de él?ben is annyira megnyerõ és két lábbal a földön embernek ismertelek meg, hogy azóta is sokan kérdezik, rokon vagy-e vagy honnan találtunk téged mert nagyon ott volt a helyed!

Szállóige lettél! A nagy stresszben az idõpontok kapcsán mindenki sietett, de te a helyi terror atyát is úgy intetted türelemre mint egy jóságos apa, hogy bizony visszavonulót fújt, ezzel a helyiek szívét egybõl megnyerve. A násznép irányításának stílusa abszolút a mi körünkhöz illett, még anyukám is kacagott, hogy "soványmalac vágtában húzzon a templomba az örömanya merthogyhátkülönben..." a rigmusok mindenki figyelmét kivívták. Nem a szokványos fizetett ceremóniamester mesterkélt és jópofizós féléje volt. Inkább egy võfélyé, aki végigkalauzolt minket erõs korlátként az est programjain, nem hajszolva, nem affektálva.
Te Sanyi. Amikor a vacsora elõtti rigmusod után majdnem nem öntöttél le... Hát azt sose felejtem el neked! :D Akkor rántottál ki valami delírium álomból, nem álmodom, ez tényleg megtörténik!

Ahogy mondtad, ha kérünk zenét, milyen játssz, lesz. Annak ellenére, hogy hajnali fél négyig roptuk, mindenre nem került sor, de tényleg nem volt lagymatag a lagzi! Két napig járni sem tudtam, úgy fájtak a lábaim. Amikor pihenõre térnék, és tudom, hogy a násznép addig le fog ülni, a merényleted a lejátszóról játsszuk le addig a küldött kedvenceket. Apukám két kemó után van túl, számos mûtéten és vizsgálaton, mellékhatásokkal és egyébbel küzdve, de amikor az 'Always I wanna be with you' felcsendült, és megláttam, hogy a botra támaszkodva ropja, lehunyt szemmel "bömbölve" a szöveget, mert hogy szereti, vagy amikor a Doors felcsendült és a családom nõi tagjai megõrült tiniként visítottak fel... Vagy amit kértem a nagyapa táncra a Ketten vagytok a szívemben c. számot, és Te tényleg mindent, mindent elkövettél, hogy tényleg a Mi esküvõnk lehessen... A videókat és a képeket végignézve elképzelni nem tudom, hogy a háttérben ehhez mennyi munka kellett, torták idõben a helyükön, különbözõ pillanatokban mikor mi csúszott vagy lehetett-e probléma (utólag persze beszéltünk, és mondtad, hogy rég nem volt ilyen flott esküvõ) de akkor este, aznap nagyon kevés dologra kellett figyelnem: hol van a Férjem, a poharam, és szeretem ezt a számot... :D

Sanyi én olyan hálás vagyok Neked! Minden annyira tökéletes voltunk, utólag is fel-fel idézve pillanatokat (fogjuk még vagy 50 évig) nagyon jól éreztük magunkat. És hát ez a cél nem? A ráadás, hogy mindenki másnak is tetszett, pedig volt eleinte szöveg, hogy hát ez-az szokás lenne, meg kéne de utólag még senkitõl sem hallottam vissza ahogy ráaludtak a dolgokra, hogy hiányoltak volna valamit, vagy sok lett volna valami más. Amit mi akartunk, vártunk, az volt. Ritkán van, hogy egy ekkora grandiózus esemény tényleg simán megy, és tudom, Neked ebben nagyon nagyon sok munkád volt hogy így is legyen, de életem tényleg egyik legszebb napja volt. Hajnalig én úgy éreztem, hogy a föld felett táncolok tíz centivel, és nem tudtam leállni sem. Ennek meglett a böjtje amikor másnap talpra kellett állni :D

Azóta is nagyon sokan kérdezik, hogy hol találtunk Téged te gyöngyszem. Te voltál a mesterünk, a korlátunk, a kapaszkodónk, a váll amin sírhatunk vagy kapaszkodhatunk, a tanácsadónk, a józan ész, a lehetõségek tárháza, és a kapitány is az est folyamán. Nem éjfélkor beakasztva, részegen ordítoztál, habár emlékszem a hosszú megbeszélésen említetted, hogy kocsival is vagy, egészségügyi okok miatt se iszol, és õszintén szólva ha akkor épp örültem is volna, ha velünk koccintasz, utólag nagyon hálás vagyok hogy nem így volt. Visszajelzésekbõl nem csak én láttam, hogy nem akartál kitûnni, minden fotón rajta lenni, ripacskodva állandóan szerepelni. Amikor megszólaltál, a násznép tudta, hogy most már végre fogjuk tudni mi történik, egyenletesen volt szépen koordinálva minden, ha csúszás volt is (eszembe nem volt telefon vagy óra aznap) nem tõnt fel. Csak ment az este és sajnos óhatatlanul elszállt.

Remélem hogy nem kell még egyszer férjhez menni, de ha lesz bárki aki így tesz a közelemben, Téged ajánlanálak. Egy all inclusive csomag vagy, és minden petákot megért nem csak az este, hanem sokkal elõtte is minden nap órája, amikor Veled beszéltünk az esküvõ kapcsán, vagy egyeztettünk.

Nagyon sok ilyen szép esküvõt Neked, és másoknak is, mert a szerelem kora még nem járt le, és igenis van Igazi.

Köszönjük!
Bogi és Peti
a 2021.09.11-i fergeteges lakodalom ifjú párja.

A nagy napunkról készült kis filmet erre a linkre kattintva nézhetitek meg:
https://youtu.be/bLeNQQ0wDp8


-
252) Léna és Laci 
(252)
2021-12-22 20:02 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Kérlek, engedd meg, hogy így, emailben is egy kicsit hosszabban megköszönjünk mindent, amit értünk tettél.
Azt hiszem, már említettük neked, hogy te voltál a legelső "összetevője" az esküvőnknek, mikor megtaláltuk a neten a honlapodat, már akkor tudtuk hogy te egy biztos pont leszel, mert te kellesz nekünk. Dátumot is hozzád igazodva választottunk :)

Nem volt könnyű az utunk, 2x is időpontot kellett módosítanunk a Covid miatt, de te végig mellettünk voltál, vígasztaltál, támogattál, úgy, hogy pontosan tudtuk, hogy téged is mennyire komolyan érint a kialakult helyzet.

A dokumentumaid segítettek elkerülni egy vélhetően lehúzós éttermet, sőt, végül a választott étteremben, mikor megtudták, hogy te leszel a vőfélyünk, egyből mondták, hogy akkor ez jó buli lesz 2021.08.28-án. Úgy is lett, Zenészként is kifogástalan minőséget adtál, vőfélyként pedig páratlan voltál. Két házasulandó rokonunk is kérte az elérhetőségedet, így reméljük, hogy nemsokára újra találkozhatunk. A hosszú megbeszélés volt az első olyan pillanat, amikor annyira valóságossá vált a gondolat, hogy esküvőnk lesz, hogy már mi is el mertük hinni.
Személyedben az első találkozásunk és a lagzi között eltelt másfél évben (!) egy nagyszerű szakembert és egy nagybetűs EMBERT ismertünk meg,

Köszönjük, hogy mellettünk voltál, nélküled is meglett volna a lagzi, de az biztos, hogy nem ugyanez a lagzi lett volna, A szuper hangulat, a rengeteg emlék, a vicces, maradandó gondolataid mind-mind szerves része volt A NAPnak :)
Nem tudunk elég hálásak lenni.

Remélem jól vagytok, és hamar visszaáll minden a covid előtti életre.

sok puszi, Laci, Léna
251) Csilla és Balázs 
(251)
2021-12-20 17:57 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok !

Engedjétek meg hogy, elmeséljük nektek hogyan találtunk rá Võfély Sanyira és hogyan varázsolta a mi Nagy Napunkat felejthetetlenné!
A saját esküvõnk elõtt több féle esküvõn jártunk már , Võfélyesen és Võfély nélkülin is.
Rengeteget gondolkodtunk azon nekünk melyik fajta verziós lenne is a jó.
Mivel mi már több éve együtt éltünk ezért rögtön elvetettük azt az ötletet hogy legyen-e kikérõ a szülõi háztól.
tudtuk hogy errõl az elhatározásról senki és semmi nem tántoríthat el …….. vagy mégis ?! ……. 😃
Rokonainktól nagyon sokat hallottuk hogy egy jó lakodalom alapja egy jó Võfély.
Végül mégis tudtak ránk hatni mivel elkezdtünk a neten keresgélni. Nagyon sok Võfélyt megnéztünk míg végül megtaláltuk Võfély Sanyit. Még ekkor sem éreztük igazán azt hogy nekünk szükségünk lenne rá! Idõpontot egyeztettünk vele és vártuk hogy eljöjjön a megbeszélés idõpontja. Rugalmas volt az idõpontok miatt mindig arra törekedett hogy nekünk jó legyen ! A megbeszélésen egy szimpatikus életvidám embert ismertünk meg! Ezután a megbeszélés után már tudtuk hogy nekünk Rá van szükségünk ! Eljött a nap a hosszú megbeszélésre. Rengeteg hasznos tanácsot kaptunk tõle beleértve a szolgáltatókkal kapcsolatban is. Minden tanácsa hasznos volt . A megbeszélésen pontról pontra mindet megbeszéltünk és tudtuk hogy Võfély Sanyi segítségével zökkenõ mentesen fog zajlani az esküvõnk. Külön figyel arra is hogy milyen a zenei ízlésünk csak a mi igényünket tartotta szem elõtt. És eljött a nagy nap végre személyesen is találkozhatunk a mi Võfélyünkkel . Már rögtön attól a perctõl kezdve kezébe vette az irányitást ezzel is levéve rólunk a terhet. Felmerülhet bennetek a kérdés hogy hogyan tudott hangulatot csinálni alkohol fogyasztás nélkül ? Egyszerûen a jó hangulat nem az alkoholon múlik. a mi Võfélyünk egy csepp alkohol nélkül olyan hangulatot teremtett hogy az idõs nagyszüleink még hajnal 2 kor sem akartak hazamenni.
Ezért és több 100 ok miatt szívbõl ajánljuk nektek Võfély Sanyit! Ha szeretnétek hogy a ti nagy napotok is csodálatos , problémamentes és felejthetetlen legyen akkor erre Võfély Sanyi a számotokra a leg tökéletesebb !!


Csók a családnak!
Puszilunk Sanyi !
2021.08.14. Csilla & Balázs
250) Kitti és Ádám 
(250)
2021-12-17 22:00 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok!

Sanyira úgy bukkantunk rá, hogy nemes egyszerűséggel beírtam a google-ba, hogy
vőfély, és a weboldalak böngészése közben megtaláltuk az ő oldalát.
Hagyományos, nagyhangú vőfélyt szerettünk volna, és a videói alapján tökéletesen passzolt az elképzeléseinkbe.
Fel is vettük vele hamar a kapcsolatot, amikor is megbeszéltük, hogy az esküvőnk napján még szabad, így semmi akadálya, hogy megejtsünk egy személyes találkozót.

Az első gondolatom az volt, mikor megláttam, hogy milyen nagy ember. Aztán mikor megszólalt, az jutott eszembe, hogy milyen jó hangja van.
A bemutatkozás alkalmával nagyon tetszett, hogy határozott elképzelései vannak, tudja, hogy mik a határai. Tetszett, hogy nem enged az elveiből, de mégis szívből
igyekszik segíteni a párokat. Nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot. Nem kellett sokat gondolkoznunk rajta, hogy őt választjuk a nagy napunk levezénylésére.
Kaptunk tőle egy kisebb paksaméta dokumentumot, hogy mikre érdemes figyelni a
szolgáltatók megkeresésénél. Nagyon sok minden össze volt benne szedve, amire
korábban nem is gondoltunk volna. Bár figyelmeztett nagyon sok mindenre, így is
volt, hogy belecsúsztunk olyanban, amiről korábban szólt, hogy buktató lehet.

A hosszú megbeszélés a covid miatt online történt. Részletesen átvettük, hogy milyen
hagyományok vannak az ország különböző tájain, és hogy azok közül nekünk melyik
tetszik, mi az, amit szeretnénk, mi az, amire vágyunk és ezek hogyan kivitelezhetőek.

A nagy napon pontosan megérkezett, és minden általa vállalt feladatot a
körülményekhez mérten maximálisan elvégzett. Sokat segített, és biztonságot
nyújtott a gondolat, hogy ott van, és ha bármi elcsúszik, akkor majd ő azt megoldja.
Egész este nem ivott egy korty alkoholt sem. Mikor látta, hogy kicsit megrogyunk,
akkor hozott nekünk egy kis lélek erősítőt, vagy éppen üdítőt.
A lakodalom nekünk nagyon nehéz volt, nehezen mozdult meg a násznép, de utólag azt a visszajelzést kaptuk, hogy mindenki jól érezte magát.

Nekünk a legemlékezetesebb pillanat az
volt, mikor összetörte a tányért és azt szétosztotta a násznépnek.

Ha olyan vőfélyt szeretnétek, aki kézben tartja az estét, és akinek az a fontos, hogy jól érezzétek magatokat, akkor Sanyit szívből ajánljuk.

Üdv,
2021. augusztus 7.
Kitti és Ádám
249) Anna és Attila 
(249)
2021-12-17 15:34 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyi!

Majdnem 2,5 hosszú év után eljött a pillanat, hogy köszönetet mondjunk Neked a munkádért, amit az esküvőnkön és előtte a szervezés alatt végeztél.
A vírus miatt a 4. időpontban sikerült végül megtartanunk a lakodalmat. Nem is volt kérdés, hogy kitartunk melletted, egyik szolgáltatónktól sem voltunk hajlandóak elköszönni. Minden alkalommal lelket öntöttél belénk, a sok beszélgetés során úgy éreztük, hogy jó barátság alakult ki közöttünk.

Először 10 éve találkoztunk unokatestvérem lakodalmán. Te vezetted és úgy maradtál meg az emlékezetemben, mint a nagymackó Vőfély, aki jól megtáncoltatott. :) Ezek után az interneten megtaláltuk az anyagaidat, ami Attilát is rögtön meggyőzte, hogy Te legyél a Vőfélyünk.
Az első online beszélgetésünk után megnyugodtunk, hogy jó kezekben lesz a nagy nap, határozott voltál, pontosan tudtuk, hogy mire számíthatunk. Nem árultál zsákbamacskát.
Az átadott dokumentumcsomag rengeteget segített, úgy éreztük mindennel szemben fel lettünk vértezve. Sokszor olvastuk vissza a szervezés során, ennek hála egyik szolgáltatónkkal sem volt semmilyen nézeteltérésünk vagy félreértésünk. Volt olyan szolgáltató, akivel szinte szó szerint lezajlott ugyanaz a beszélgetés, mint a Te doksidban.
A hosszú megbeszélés jó hangulatban telt, végigmentünk részletesen a programon, minden kérdésre választ kaptunk. Lett egy rögzített programtervünk, amit azután minden szolgáltató felé kommunikáltunk, a legtöbben meg is jegyezték, hogy profi munka.

Amikor először megpillantottunk a lagzi napján láttuk, hogy tényleg olyan nagy ember vagy, mint amilyennek elképzeltünk :D
A vőfélyi feladataidat lelkiismeretesen és nagy empátiával végezted. Amikor nevettünk velünk nevettél, amikor meghatódtunk Te is elérzékenyültél. Nagyon jól esett nekünk. Ahogy megérkeztél minden terhet levettél a mi és szüleink válláról. A szüleink (akik néha kicsit kritikusak) nagyon szimpatikusnak találtak, nagymamám külön kiemelte, hogy szép és ízlésesen tréfás szövegeket szavaltál. Olyan vendég is megdicsérte a munkádat, aki csak a kikérésen és a szertartáson vett részt.
Ahogy ígérted, alkoholt nem fogyasztottál, végig talpon voltál, intézkedtél.
A lakodalomban felhőtlenül jól éreztük magunkat, vidámak voltunk, minden úgy alakult, ahogy elképzeltük. A helyben improvizált feladatoknak, ötleteknek is örültünk, különlegessé tette az estét. Legkedvesebb pillanat Tőled családunk búcsúztatása volt, illetve amikor a templomban odasúgtad bevonulás előtt, hogy “ez most mind értetek van”. :) Legemlékezetesebb pedig a motoros bevonulás ötlete volt, amit azóta is mindenki emleget, hogy mekkora menő volt már! :D Köszi, hogy rábeszéltél! :P

Nem kérdés, hogy minden forint megérte, amit a munkádért fizettünk, nem voltak rejtett költségek.

Ajánlunk azoknak a pároknak, akik biztos kezekben szeretnék tudni a nagy napjukat és olyan vőfélyt keresnek, aki a szervezés során is óriási segítséget tud nyújtani!

Drága Sanyi, mindent hálásan köszönünk Neked! Reméljük, hogy továbbra is kapcsolatban maradunk. Jó egészséget, és boldogságot kívánunk az egész családnak!

Csók a családnak!

Anna és Attila
(2021.07.30)
248) Brigi és Peti 
(248)
2021-7-7 06:41 Válasz erre Válasz erre

Kedves Vőfély Sanyink! :)

Amikor az Egyik rokonunk esküvőjén láttunk, nagyon megtetszettél nekünk! :)
Összenéztünk a Petivel és mi már akkor tudtuk, hogy te leszel a mi vőfélyünk.
Aztán eljött a nap, mikor a Peti megkérte a kezem. Persze azt tudnod kell, nem hagytam végigmondani a mondanivalóját, egyből rámondtam, hogy igen :D
Aztán eljött a nap, amikor szervezni kellett az esküvőnket. Felhívtunk és nagyon drukkoltam, hogy igent mondj nekünk :) A Jóisten meghallgatta imáim, igent mondtál. Nagyon boldogok voltunk, hogy nekünk lesz a legjobb vőfélyünk, megbeszéltünk egy találkozót és nagyon vártuk, hogy lássunk. Aztán eljött a nap, mikor elindultunk hozzád. Nagyon izgultunk, hogy vajon mi is fog történni, aztán megérkeztünk hozzád, emlékszem vártál minket a kapuban, ami nagyon jól esett nekünk, utána bementünk és megbeszéltük az esküvő menetelét. A második megbeszélés után eljött a nagy nap. Nagyon vártunk, mikor érkezel meg.
Nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen a napunkon. De mikor odaértél, minden izgalom elszállt. Remekül levezetted az egész esküvőt, mindenki nagyon jól érezte magát és dicsértek, hogy nagyon jó vőfély vagy és sokan kérdezték, hogy honnan szereztünk Téged :D Persze nagyon büszkék vagyunk, hogy miénk a legjobb vőfély. Szeretnénk megköszönni mindent és büszkék vagyunk rád, hogy fájó derékkal és bedagadt lábakkal végigtoltad az egészet.

Mindenkinek csak ajánlani tudunk (és fogunk is :D), aki azt szeretné, hogy minden rendben legyen az esküvője napján.

Vigyázz magadra!
Csók a családnak!
Brigi és Peti 2021.07.03
247) Gabriella és Géza 
(247)
2021-5-31 12:21 Válasz erre Válasz erre

Sziasztok!

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, csak annyit tudtunk, hogy egy felejthetetlen lakodalmat szeretnénk, de nem tudtuk, hogy hogyan érhetjük el, amíg nem találtuk meg Sanyit.

Vőfély Sanyit a kiválasztott zenekarunk ajánlásával találtuk meg. Mielőtt felhívtuk megtekintettük a honlapját, illetve megnéztük, hogy mások milyen értékelést adtak a munkájára. Mivel mindenütt pozitív véleményekkel szembesültünk, felvettük vele a kapcsolatot és innentől a lakodalmunk biztos kezekbe került. Az ismerkedős megbeszélés során bebizonyosodott, hogy egy tapasztalt, megnyugtató jellemű vőféllyel/ceremóniamesterrel van dolgunk, így nem is hezitáltunk a személyével kapcsolatban.

Az általa elkészített, illetve megosztott tudásgyűjtemény nagy segítség volt, mivel részletesen le volt írva, hogy általánosan milyen lépéseket kell teljesítenünk, illetve a szolgáltatókkal kapcsolatban mire figyeljünk.

A hosszú megbeszélésre egy oldalnyi összeszedett kérdéssel készültünk, de Sanyi javaslatára nem tettük fel őket a megbeszélés elején, hanem kérte, hogy hagyjuk a végére, mivel meg fogjuk látni, hogy megválaszolásra kerülnek a beszélgetésünk alatt. A megbeszélés végére részletes válaszokat kaptunk olyan kérdésekre is, amiket nem is tudtunk, hogy léteztek.

Az első személyes találkozás a lakodalomban történt, de itt már úgy találkoztunk, hogy ismertük egymást, mivel több órányi megbeszélés, illetve ismerkedés volt mögöttünk.

A lakodalom során minden úgy történt, ahogy elterveztük, mivel Sanyi végig mindent kézben tartott és az egész este során maximális teljesítményt nyújtott, mindig ott volt ahol lennie kellet. A munkájával nem csak mi voltunk megelégedve, hanem a teljes násznépnek megegyezett a véleménye a miénkkel. A megnyugtató jellemével hozzájárult ahhoz, hogy mi is tudjuk élvezni az esténket.

Ahhoz, hogy mindig mindent kézben tartson, folyamatosan felügyelte az estét, így alig vacsorázott és egy korty alkoholt sem fogyasztott. Betartva az ígéretét nem kerültünk sohasem kínos helyzetbe, mivel csak néhány olyan játékot szervezett, amit előre leegyeztetett velünk és a násznép nyomására sem tért el ettől.

Nálunk nem Ő volt a zenész, de így is - a mi és a násznépünk örömére - sokszor hallhattuk a nagyszerű énektudását.

A kért összegért teljes mértékben megdolgozott, az előre megbeszélt fizetségtől nem tért el.

Mindenkinek ajánljuk Vőfély Sanyit, aki egy szép és gondtalan esküvőt szeretne, és aki olyan vőfélyt keres, aki nem csak az este során van kapcsolatban a párral, hanem hónapokkal az esemény előtt már segít a szervezésben.

Köszönjük,
Gabriella és Géza (2020.10.17.)
246) Gabi és Andi 
(246)
2021-1-8 12:49 Válasz erre Válasz erre

Kedves Sanyi!

Sajnáljuk, hogy ennyire rányomja a bélyegét a nagy családi eseményekre, így az esküvõkre és lakodalmakra is ez a fránya vírus...
Mi azért drukkolunk, hogy még nagyon sokáig úgy tudd végezni a munkádat, ahogyan azt a mi esküvõnkön is tetted!
Az interneten kutakodva találtunk Rád és elég gyorsan össze is hoztuk az elsõ megbeszélést, amikor ellátogattunk hozzád Jászkarajenõre. Nagyon kedvesen fogadtál bennünket, sok közös témánk is volt, így aztán a mi “rövid“ megbeszélésünk röpke 4 órásra sikerült. Jó érzéssel jöttünk el Tõled és mire hazaértünk, már meg is kaptuk azt a dokumentumcsomagot, amit a sok év alatt összeraktál, hogy ezzel segítsd a párok készülõdését. Megfogadtuk a tanácsaidat és visszagondolva ez jó is volt így. Az esküvõ elõtti utolsó napokban én még egy check-listát is készítettem a dokumentumok alapján. 🙂
De ezek az “esküvõ elõtti utolsó napok” azért jócskán várattak magukra... Kétszer kellett eltolnunk a Nagy Nap dátumát a vírus miatt, de Te mindig tartottad bennünk a lelket, amit nagyon köszönünk! Aztán amikor már a célegyenesben voltunk, néhány naponta felhívtál, helyzetjelentést kértél és nyugtattál, hogy minden rendben lesz. Ez nagyon figyelmes volt Tõled!
Aztán végre eljött a várva várt esküvõnk, pontosan ott voltál a megbeszélt idõpontban és fogadtad a vendégeket. A búcsúztatók nagyon megható pillanatok voltak, igazán profin csináltad, köszönjük Neked ezt a felejthetetlen élményt! Az eredeti forgatókönyvet a hûvös idõjárás miatt nem tartottuk 100%-ban, amit szintén köszönünk, így nem fagytunk meg a közös fotózás alatt, mert azt már a lagzi helyszínén oldottad meg. Igazából minden úgy alakult, ahogy elõre elmondtad, de azért egy-két meglepetést is csempésztél az estébe, mosolyt csalva ezzel a mi és a vendégeink arcára.
Aztán a vacsora után jött a mulatozás... a tyúkok nálunk nem ültek be, annyira jó volt a hangulat! 😅 Életünkben nem táncoltunk annyit, mint a lakodalmunkban... Két hétig zsibbadt a lábam utána... De megérte!!!
Tetszett, ahogy a helyszínen feltaláltad magad, még a Covid híradót is odavarázsoltad nekünk...😅 Mi és minden vendégünk is maximálisan elégedett volt.
Úgy vettük észre, hogy minden szolgáltatóval megtaláltad a közös hangot és õk is csupa jót mondtak nekünk Rólad. Hajnali 5 óráig mulattunk, szerintünk ez magáért beszél... Amit ígértél, azt tartottad is: alkoholt nem fogyasztottál, így végig maximálisan nyomon tudtad követni a történéseket.
Az már csak a hab a tortán, hogy az esküvõ után is sokszor beszéltünk és a mai napig eszedbe jutunk, írsz nekünk vagy éppen hívsz, hogy hogy vagyunk. Mindent nagyon köszönünk!

Békés, boldog ünnepeket, 2021-re pedig jó egészséget és nagyon sok lakodalmat kívánunk Neked!

Szeretettel üdvözlünk:
Gabi és Andi
(2020.09.26.)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26