Sanyi egyéb oldalai

Foglaltság

Az adott nap foglaltságának megtekintéséhez kattints a dátumra!

 

Sajnos a KATA szabályok módosítása miatt
a vállalkozásomat 2022.08.16-tól megszüntettem.
 
MEGBÍZÁSOKAT NEM VÁLLALOK!

A honlapom a továbbiakban emlékoldalként működik.
 
 

Foglalás menete, árak, elérhetőségek

Akit csak az érdekel, hogy mennyiért vállalok egy esküvőt, annak nem én vagyok az embere. Akit az is érdekel, hogy mire számíthat tőlem a pénzéért, annak szinte minden információ rendelkezésére áll a honlapomon, böngésszen kedvére! 

Először is kérem, nézzék meg, hogy a tervezett időpontban vállalok-e fellépést. Ha az itt található naptáramban (jobb felül) a tervezett dátum pirossal van jelölve (nem biztos, hogy lagzi miatt), akkor azon a napon nem érek rá. Ha ezek között a pirossal jelölt napok között találja meg a választott időpontot, akkor sajnos hiába írnak, hiába hívnak, nem áll módomban elvállalni a feladatot.


Ha a lagzijuk egy "zöld napra" esik, akkor olvassák tovább az itt található információkat...


Írjanak egy e-mailt a tervezett dátumukkal és a TELEFONSZÁMUKKAL .


Ennek megfelelően telefonon egyeztetünk egy időpontot, amikor is a személyesen, vagy videócseten bemutatkozom Önöknek.


Ezt én azért tartom nagyon fontosnak, mivel úgy gondolom, hogy aki szeretné rám bízni élete egyik legfontosabb napját, abban ki kell alakulnia egy személyes bizalomnak irányomba. Írhatok én itt bármit, vagy beszélhetek én itt fűről, fáról, vaságyról, ha ez a bizalom nem ébred fel Önökben a személyes benyomásuk alapján, akkor nyugodt szívvel keressenek egy szimpatikusabb vőfélyt!


Az első beszélgetésünk végén, a bemutakozásomat követően már el fogják tudni dönteni,

hogy én vagyok e az Önök embere, vagy sem.


Nem vagyok egy "Olcsó Jóska", aki már este kilenckor tök részeg, de nem is vagyok 500.000,- forintos "Trendi Menő Manó", akit igazából sem látni, sem hallani nem lehet, és amit csinál, abban sincs sok köszönet.


Hogy az én munkámban mennyi köszönet van, azt rögtön le is ellenőrzheti,

csak klikkljen erre a szövegmezőre.
Amennyiben olyan szolgáltatót választottak, aki szerepel a "feketelistámon", nem vállalom a felkérést, a megbízástól pedig elállok.
(A lista nem nyilvános! Részletek személyesen.)

Természetesen vannak kedvezmények is,

amik nem összevonhatóak:

  • Ha a násznép minden 40 évnél fiatalabb női tagja végig csak egy szál bugyiban lesz: 50% kedvezményt kap. 
  • Persze alkudni is lehet, mihelyt a NAV-nál, a TB-nél, az iskolai étkeztetésben, a tankönyboltban, a Tescoban, a benzinkúton és a közműszolgáltatóknál is bevezetik ezt a lehetőséget nekem is.
  • A kedvezmények nem vonhatóak össze! 
AKCIÓ!

1. Amennyiben a násznépük létszáma (gyerekestől, szolgáltatóstól, mindenestől) nem haladja meg a maximum 80 főt, vállalom a lakodalmuk vőfélyi (vagy ceremóniamesteri) és zenészi feladatainak EGYSZEMÉLYBEN való ellátását.
80 fő felett nem vállalok ilyen felkérést!

Zenészkedéseimről minden információ itt található meg.


REMÉLEM MINDENT ÉRTHETŐEN ÉS EGYÉRTELMŰEN LEÍRTAM!
Ha nem világos valami, akkor azt majd személyesen tisztázzuk.


Amennyiben a fentiek, illetve a honlapom tartalmi elemei alapján még mindig esélyesnek találnak arra, hogy a vőfélyük, ceremóniamesterük vagy akár zenészük lehessek, és igényt tartanak szolgáltatásaimra,
várom megtisztelő felkérésüket e-mailben 
a nevük, telefonszámuk és az esküvő tervezett dátumának feltüntetésével.

Ne gondolkozzanak sokáig, mert nem tudok egyszerre két helyen lenni...!


Addig is, csók a Családnak!

Vőfély Sanyi®


Jelentkezés: vofelysanyi@gmail.com

Tel: 06/30 428 6006

"Előbb-utóbb biztosan fellép a körülmények olyannyira kedvezőtlen elrendeződése, hogy esküvőre kerüljön sor." :-) /Murphy/

Kedves Esküvőszervezők! Jómagam minden segítséget megadok a megbízóimnak az esküvőjük előtt, közben és után is. Javaslataimért, döntéseimért teljes felelősséget vállalva önállóan végzem a dolgom. Nincs szükségem sem kontrollra, sem koordinátorra, sem főnökre. Mindenki tudja, hogy nem szerencsés, ha két dudás van egy csárdában. A lehetséges konfliktushelyzetek megelőzésének érdekében ezért nem vállalok olyan lakodalmat, ahol Önök az események szervezői, vezetői. Érdeklődésüket és megértésüket köszönöm!            

Tisztelettel, Vőfély Sanyi